weer in balans
Voor wie
Voor wie
Holistische fysiotherapie
Holistische
fyisiotherapie
Balanstrainingen
BALANS-
trainingen
Energy healing
Energy
healing
Bach bloesem remedies
Bach bloesem
remedies
Vergoedingen en tarieven
Vergoedingen en tarieven
Over Patricia
Over Patricia
Contact
Contact

Nieuws

Zorgkaart Nederland, een initiatief van de Patientenfederatie Nederland

Facebook
Like me

19 juni 2017 - De nieuwe serie Balanstrainingen start.

In september start een nieuwe serie Balanstrainingen. De trainingen hebben een andere naam gekregen om duidelijk te maken wat de inhoud van de trainingen is.
Balans-soepel en vitaal (meer info) wordt in de ochtend gegeven en Balans-soepel en ontspannen (meer info) in de avond.

Vanaf vandaag kunt u zich opgeven voor het nieuwe seizoen. Voor data kunt u kijken in het trainingschema en via een mail of het telefoonummer op de contactpagina kunt u meer informatie inwinnen of u aanmelden

Balanstraining

26 maart 2017 - VITALITEIT TOUR.

Op zondag 2 april 2017 wordt er in Winterswijk een open dag gehouden zodat u kunt kennismaken met verschillende zorgverleners. Vanaf 10:00 gaat de deur open en kunt u op verschillende locaties vrijblijvend binnen lopen om te zien en te ervaren wat er allemaal te doen is voor een betere vitaliteit. Ook ik zal daarbij aanwezig zijn op de  Vredenseweg 79.

Wandel gerust naar binnen; ik sta u graag te woord.

Op deze pagina vindt u een overzicht van de deelnemers.

Vitaliteit tour

28 september 2016 - Lezing over Lyme en VortexHealing® (2).

Ook Tubantia besteedt regelmatig aandacht aan de ziekte van Lyme.

In ons prachtige Twente, met bossen en velden komen we allemaal regelmatig in kontakt met teken. Zij zijn de overdragers van de Borrelia bacterie. Gelukkig loopt maar een enkeling de ziekte van Lyme op. Zoals uit de verhalen blijkt is het een heel nare ziekte en de patienten hebben er heel lang last van, soms hun hele leven. Vaak worden de eerste tekenen van de ziekte niet als zodanig herkend, hoe meer je er over weet, hoe eerder de ziekte bestreden en de gevolgen behandeld kunnen worden.

Ook de overheid neemt de teek en de ziekte van Lyme heel serieus. Dit mag blijken uit de website tekenradar.nl, een samenwerkingsverband tussen Wageningen University & Research, de Natuurkalender en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.

Om meer over deze ziekte te weten te komen en een ondersteunende, alternatieve behandeling kun je mijn lezing op 29 september (zie hieronder) bezoeken.

Teek afmeting

24 september 2016 - Mijn informatiestand tijdens de gebruikerspresentatie in het STADsCENTRUM het Parochiehuis Delden.

In mijn vorige bericht schreef ik dat het zo druk was tijdens de gebruikerspresentatie, dat ik geen foto heb kunnen maken van mijn informatiestand. Gelukkig heeft een bekende die foto wel gemaakt.

Informatiestand

22 september 2016 - Onthulling nieuwe naam van het Parochiehuis in Delden.

Zaterdagavond 17 september 2016 werd de nieuwe naam van het Parochiehuis in Delden feestelijk onthuld. De nieuwe naam is:

STADsCENTRUM
HET PAROCHIEHUIS DELDEN

Via een rode loper kwam een talrijk publiek naar binnen Hier presenteerde verschillende gebruikers hun activiteiten. Ook ik heb hieraan mijn steentje bijgedragen. Het was zo druk dat dat ik geen foto van mijn informatiestand heb kunnen maken. Dit is een goed teken; veel mensen weten de weg naar het STADsCENTRUM te vinden en mogelijk ook naar mijn trainingen. Klik op deze link om de posters van de drie onderwerpen te zien, die ik onder de aandacht van belangstellende heb gebracht.
STADsCENTRUM

15 september 2016 - Lezing over Lyme en VortexHealing® .

Op donderdag 29 september 2016 geef ik in het Parochiehuis te Delden een lezing over de ziekte van Lyme en het beter maken daarvan met VortexHealing®. Iedereen die meer wil weten over dit onderwerp is van harte welkom.

De lezing begint om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 21:00 uur. De zaal is open vanaf 19:30 uur voor koffie of thee.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, kan ik u alleen een plaats garanderen als u zich heeft aangemeld. Graag aanmelden voor 26 september. De toegang is gratis.

Aanmelden via info@weer-in-balans.nl of telefonisch: 06-28973163.

Tekenbeet met ringen

22 september 2015 - Lezing over - en kennismaking met energy healing.

Op 29 september geef ik het Parochiehuis te Delden een introductielezing over energy healing. Aansluitend wordt er een healing gegeven om u zelf te laten ervaren wat energy healing voor u kan doen. De ervaringen bij een healing kunnen per persoon sterk wisselen.

Energy healing heeft niet veel bekendheid, maar kan erg veel betekenen voor uw gezondheid bij bijv. vermoeidheid of uitputting, spanning of stress en pijn, maar ook bij het verwerken van verlies en verdriet, angsten en trauma’s. Het kan allerlei lichamelijke en emotionele blokkades beïnvloeden en de energie weer laten stromen.

De lezing begint om 20:00 uur en zal rond 21:45 uur afgelopen zijn. De zaal is open vanaf 19:30 uur voor koffie of thee.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, kan ik u alleen een plaats garanderen als u zich heeft aangemeld. Graag aanmelden voor 27 september. De toegang is gratis.

Aanmelden via info@weer-in-balans.nl of telefonisch: 06-28973163.

25 augustus 2015 - Nieuwe BALANS-trainingen.

Op 7 september start ik weer met een blok BALANS-trainingen. Dit blok heeft naast de bekende BALANS-ontspanningstraining nu ook twee nieuwe trainingen. Het zijn de BALANS stretching & qi gong les voor een heerlijk frisse en vitale start van de week en een BALANS meditatietraining, om helemaal tot rust te komen. Ik heb veel zin in het nieuwe seizoen; komt u meedoen met een proefles?

30 mei 2015 - Een heel spannende cursus.

Weer terug in Nederland na een spannende reis vanuit Amerika. De VortexHealing® cursus die ik daar volgde was erg intensief maar vooral bijzonder mooi. Ik kon echt merken dat we op het aller- hoogste niveau terecht zijn gekomen. Een brede waaier aan onderwerpen zijn uitvoerig uitgediept en we hebben veel kunnen oefenen. En al mijn verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Het healen gaat zoveel makkelijker, sneller en dieper; echt fantastisch !

30 mei 2015 - Mijn eerste advertentie in Hof van Twente weekblad.

Op 27 mei stond mijn eerste advertentie in het Hof van Twente weekblad. Heel spannend. Gelukkig ontving ik positieve reacties, Ik heb dus uit de vele voorstellen de goede gekozen.

13 mei 2015 - Merlins Grace.

Op vrijdag 15 mei ga ik vertrekken naar Virginia Beach in de Verenigde Staten. Daar ga ik de cursus Merlins Grace volgen. Dit is het allerhoogste niveau van de VortexHealing® opleiding die er is. In deze twaalfdaagse cursus hoop ik nog bijzonder veel bij te leren zodat de healing nog dieper en grondiger zal kunnen doorwerken. Ik verheug me er enorm op!

29 april 2015 - Artikel in Hof van Twente weekblad.

In de uitgave van 29 april 2015 besteedt het Hof van Twente weekblad aandacht aan mijn praktijk.

29 april 2015 - Website online gezet.

Vanmorgen heeft de bouwer van de website hem online gezet. Na een lange zoektocht, waarin veel vragen over mijn werk en de benadering ervan gesteld werden, was het dan zover.
Een heel spannend moment!! Maar ik ben tevreden en blij.

24 april 2015 - De raamsticker is geplakt.

Een lang gekoesterde wens is in vervulling gegaan. Ik heb een mooie sticker op het raam van mijn praktijk in Delden laten plakken. Het hele traject hier naar toe heeft veel voeten in aarde gehad, maar met de hulp van Wendel Reklame en twee vrienden is het gelukt. Het resultaat is prachtig.