weer in balans
Voor wie
Voor wie
Holistische fysiotherapie
Holistische
fyisiotherapie
Balanstrainingen
BALANS-
trainingen
Energy healing
Energy
healing
Bach bloesem remedies
Bach bloesem
remedies
Vergoedingen en tarieven
Vergoedingen en tarieven
Over Patricia
Over Patricia
Contact
Contact

Energy healing

helen op energetisch niveau

Zorgkaart Nederland, een initiatief van de Patientenfederatie Nederland

Facebook
Like me

Vortex vorm

Al het leven is één. Eén bron, één bewustzijn en één universele energie. Vanuit dat 'ene hele' komt zoveel kracht, licht en liefde vrij, dat het mogelijk is om ‘haperingen’ op elk niveau op te lossen of te verlichten. Dat kunnen haperingen zijn op lichamelijk niveau, maar ook op geestelijk en emotioneel niveau. Ook genetische en karmische problemen zijn te helen. Bij energy healing wordt via gerichte focus en intentie universele energie ‘gekanaliseerd’ naar de plekken waar het nodig is.

VortexHealing® divine energy healing is een holistische methode van energetische healing die werkt met het hoogst transformerende licht en bewustzijn om het lichaam, emoties, mentale blokkades en karmische en genetische kwesties op een krachtige maar zachte manier te transformeren naar heling, eenheid en harmonie. U kunt meer lezen op www.vortexnederland.nl

De diepste heling ligt in het ontdekken van onze ware natuur. Dit wordt ook wel ‘innerlijk ontwaken’ genoemd. Dit ontwaken brengt ware vrijheid met zich mee, omdat we hierbij loskomen van ons ego. Ook op deze innerlijke reis begeleid ik u graag.