weer in balans
Voor wie
Voor wie
Holistische fysiotherapie
Holistische
fyisiotherapie
Balanstrainingen
BALANS-
trainingen
Energy healing
Energy
healing
Bach bloesem remedies
Bach bloesem
remedies
Vergoedingen en tarieven
Vergoedingen en tarieven
Over Patricia
Over Patricia
Contact
Contact

Columns

Ik schrijf regelmatig een column in het Hofweekblad Weekblad voor Hof van Twente. Hieronder kunt u deze teruglezen.

Zorgkaart Nederland, een initiatief van de Patientenfederatie Nederland

Facebook
Like me

29 juni 2016 - Lekker ontspannen op vakantie?!

PatriciaDe zomervakantie is in zicht. Het is een druk voorjaar geweest. Wellicht met veel gedoe. De broodnodige ontspanningsmomenten zijn er regelmatig bij in geschoten. Je hebt teveel achter beeldschermen gezeten. Of te vaak in de file gestaan. Of er zijn vervelende dingen gebeurd in de familie- en vriendenkring. En nu heb je hoofdpijn. Of harde, pijnlijke en gespannen nek-en schouderspieren. Ontspannen, echt helemaal diep ontspannen wordt steeds moeilijker. Is van toepassing op jou? Of op één van je gezinsleden?

Wil je zó op vakantie? Gestrest en alle spieren in de knoop? En dan na een week pas een beetje bijgekomen zijn? Of is het een idee om het dit jaar anders aan te pakken. Zodat je kunt gaan genieten met een leeg hoofd en soepele en ontspannen spieren. Vanaf dag één!

Ik maak alle spieren grondig los en geef daarnaast ontspannings- en ademhalingsoefeningen. Ik ben gespecialiseerd in Stress-release. Maak gerust een afspraak voor een of meerdere sessies. Tot eind juli ben ik aanwezig in de praktijk. Daarna ben ik zelf enkele weken op pad.

Kijk voor meer informatie op www.weer-in-balans.nl . Bij vragen kan je altijd vrijblijvend contact met me opnemen. Patricia van Amerom. Holistische fysiotherapie.

26 augustus 2015 - Nieuwe trainingen van start.

Trainingen 2015

23 juli 2015 - Overspannen? Ga mindful leven!

Mindfull leven

10 juni 2015 - Hyperventilatie .... even in een zakje blazen?

Hyperventilatie